Prethodni članak
Sljedeći članak

Iz prodaje povlače proizvod zbog opasnosti od aflatoksina: 'Vratite nam ga'


DM je objavio kako iz predostrožnosti povlači proizvod dmBio rižini krekeri s malinom, 8+ mjeseci, 35 g proizvodne šarže 'NL 157' s rokom trajanja 04.06.2024. Broj proizvodne šarže i rok trajanja nalaze se na poleđini pakiranja proizvoda, a povlačenje se odnosi isključivo na proizvode s navedenim brojem proizvodne šarže te rokom trajanja.

Razlog povlačenju je taj što se može isključiti da pojedina pakiranja proizvoda s gore navedenim rokom trajanja i brojem šarže mogu sadržavati aflatoksine. Aflatoksini nastaju kao produkt metabolizma gljivica, a mogu utjecati na zdravlje ukoliko ih se konzumira tijekom dužeg vremenskog perioda.

'Sve kupce koji su već kupili proizvod navedene proizvodne šarže i roka trajanja pozivamo da ga prestanu koristiti te da proizvod, otvoren ili neotvoren, vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će dobiti povrat novca i bez predočenja računa.

Sigurnost kupaca i kvaliteta proizvoda za dm su od velike važnosti. Ispričavamo se kupcima zbog nastalih neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem e-mail adrese [email protected]', poručuju iz DM-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook