Prethodni članak
Sljedeći članak

IZGLASANO U SABORU: Hajdaš Dončić jednoglasno izabran za potpredsjednika Sabora

Hajdaš Dončić na to je mjesto izabran nakon što je klub zastupnika SDP-a predložio da se s te dužnosti razriješi Milanka Opačić


Jednoglasnom odlukom svih prisutnih saborskih zastupnika, Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Krapinsko-zagorske županije i član nacionalnog Predsjedništva stranke, izabran je danas poslijepodne na mjesto potpredsjednika Hrvatskog sabora.

Hajdaš Dončić na to je mjesto izabran nakon što je klub zastupnika SDP-a predložio da se s te dužnosti razriješi Milanka Opačić, koja je u posljednje vrijeme u sukobu s vrhom stranke, posebno s predsjednikom Davorom Bernardićem.

Hajdaš Dončić nakon samog glasanja ponovio je kako je sama činjenica da su ga stranački kolege predložili za tu dužnost, veliko priznanje zagorskom SDP-u i izbornim uspjesima koje zagorski SDP postiže iz godine u godinu. -Zahvaljujem kolegama na tom priznanju, kao i svim saborskim zastupnicima što su podržali moje imenovanje. To je velika čast, ali i dužnost te obaveza - kratko je rekao Hajdaš Dončić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook