Prethodni članak
Sljedeći članak

Izložba: Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu

Odbor za izradu monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu organizira izložbu fotografija pod istim nazivom u dvo


Odbor za izradu monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu organizira izložbu fotografija pod istim nazivom u dvorani Elektre u Zaboku. Otvorenje izložbe održat će se danas, 5. lipnja u 19 sati.


U glazbenom dijelu programa nastupa Gradski puhački orkestar Zabok, a domoljubne stihove iz svoje nove knjige Popefke od harca pravednega govori književnik Vladimir Poljanec. Izložba se održava pod visokim pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i županice Vlaste Hubicki te potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor.

U 18.30 sati prije same izložbe, ispred Velikog križa na Gradskome groblju u Zaboku bit će položeni vijenci u spomen na poginule branitelje. Ova izložba početak je projekta izrade monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu .

Na projektu rade članovi svih braniteljskih udruga naše županije, okupljeni u stručan tim pripadnika vojnih postrojbi. Dobivena je i podrška županije.

Odbor poziva sve koji posjeduju dokumentaciju (foto, video, audio) vezanu uz Domovinski rat da dođu na izložbu ili se jave na telefon 098 956 47 74.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook