Prethodni članak
Sljedeći članak

JAD I TUGA: Prizori iz Slavonije koji slamaju srce


U najveći grad Brodsko-posavske županije, Slavonski Brod, tuča je sinoć stigla oko 19:30. Trajala je tek nekoliko minuta, a nakon nje počela je padati kiša.
Najsnažnije se nevrijeme obrušilo na Županju koja je uz jak vjetar i obilnu kišu, bila zasuta i ledotučom. Na društvenim mrežama stanovnici pišu kako je posebno teško bilo u Bošnjacima pored Županje.

Iz tog je mjesta stigla i video snimka koja slama srca.


˝Sve ciljano uništit ekonomiju do te mjere da ljude totalno osiromaše na Balkanu, a kad zavlada glad i neimaština onda je kraj.˝, ˝Tačno kad nas nisu istrebili ratom, koronom, ovo je novi metod!˝, ˝Boriš se i radiš da kao obnoviš da bude lijepo i naiđe nevreme i sve raz...e u sekundi što si godinama ulago..užas˝, ˝Zakon o obrani od tuče postoji, protugradna obrana se provodi raketama i generatorima. Financiraju Vlada, županija, 5% od osiguranja.. DHMZ organizira i provodi. Što radi bespotrebnih 150 ljudi u Saboru svađaju se i dobro provode za velik novac. A mi kmečimo. Kme, kme, kme...kme...˝, ˝Bože dragi, jadni narod. Slavonci su oduvjek bili vrijedan i pošten narod i najviše pate. Prvo su im djecu otjerali u svijet da im budu sluge pa svinjska kuga sad im oće uništit i ovo malo šta im je ostalo i od čega žive usjeve i dom.Ovo nema veze sa prirodnom pojavom već je opet HARP imo svoje prste umjesate˝, pišu pratitelji ispod snimke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook