Prethodni članak
Sljedeći članak

Jesen u Zlatar Bistrici: Dođite i zabavite se!


Početkom listopada Općina Zlatar Bistrica za sve svoje mještane i posjetitelje priprema manifestaciju ”Jesen u Zlatar Bistrici” koja će oraspoložiti ove tmurne jesenske dane. U šatoru, na parkiralištu Dječjeg vrtića Zlatni dani u Zlatar Bistrici očekuje vas pregršt dobre zabave, pjesme, plesa, hrane i pića.

U petak,  04. 10. s početkom u 17 sati očekuju vas 4 likovno-kreativne radionice s prirodnim materijalima i papirom,  u organizaciji Dječjeg vrtića, otvorene za sve zainteresirane. Nakon radionica, u 19 sati zabava će se nastaviti na Partyu s Mineom i posebnim iznenađenjem za djecu, a u večernjim satima s početkom u 21 sat održat će se koncert grupe Maligani.

U subotu, 05.10. s početkom u 17 sati održat će se plesno-kreativne radionice Zlatarbistričkih mažoretkinja, a nadalje, s početkom u 21 sat atmosferu će zagrijati grupa ELIXIR nakon čega nas očekuje večernji koncert Ivana Zaka.

U nedjelju, 06.10. od 17 sati očekuje nas radionica likovnog umjetnika Kristijana Gradečkog, u 19:00 sati nastup Povijesno-plesne udruge ”Kontea”, a za kraj zagrijat će nas večernji koncert DINACORDA LUNA BAND-a.

Sva tri dana mališane očekuje zabava na napuhancima i face painting.

Ugostiteljsku uslugu pruža Bistro-pizzeria ”Savanna” iz Konjščine.

Sva događanja besplatna su za sve posjetitelje.

Dođite i zabavite se!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook