Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeo jesenski rok za upise, početak nastave 3. rujna

U ponedjeljak se primaju prijave za upis u srednje škole u jesenskom upisnom roku. Svi koji se u srednju školu nisu uspjeli upisati u ljetnom roku prijave mogu dati od 8 do 16 sati.


Danask se primaju prijave za upis u srednje škole u jesenskom upisnom roku. Svi koji se u srednju školu nisu uspjeli upisati u ljetnom roku prijave mogu dati od 8 do 16 sati.

Ljestvice poretka bit će objavljene u utorak, najkasnije do 12 sati, a upis učenika je dan poslije, u srijedu, od 8 do 16 sati, te u četvrtak, 23. kolovoza, od 8 do 12 sati.

Inače, u dva kruga ljetnog upisnog roka u zagorske srednje škole upisano je 1497 učenika i za jesenski rok ostala su 73 slobodna mjesta - 11 u gimnazijama, po 6 u umjetničkim i četverogodišnjim strukovnim školama, te 42 mjesta u trogodišnjim programima.

Nastava u novoj školskoj godini u Krapinsko-zagorskoj županiji počinje 3. rujna. Naime, i ove je godine nadležno ministarstvo predložilo mogućnost fleksibilnog početka nastave, i to 3. ili 10. rujna, a kako je odabran prvi termin, zagorski osnovci i srednjoškolci imat će tri tjedna zimskog odmora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook