Prethodni članak
Sljedeći članak

Još danas prijave za 6. izložbu bučinog ulja

Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Međimurska i Zagrebačka županija 2. travnja organiziraju 6. IZLOŽBU BUČINOG ULJA sjeverozapadne Hrvatske


Izložba će se održati u Roses Designer Outletu od 11 sati, a svi zainteresirani proizvođači bučinog ulja još se danas mogu prijaviti za sudjelovanje na izložbu u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove ili na e – mail [email protected].

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja za proizvođače s područja Krapinsko-zagorske županije održat će se 1. ožujka od 8 do 12 sati u prostorijama Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 1, 49 000 Krapina.

Dostavlja se 1 x 0,25 L i 1 x 0,50 L ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Krapinsko-zagorske županije na broj telefona: 049/329-084.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook