Prethodni članak
Sljedeći članak

Još jedan webinar u organizaciji Komore Krapina

Svoje sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do petka, 26. ožujka na e-mail [email protected]. Nakon prijave na ovu e-mail adresu, poslat će Vam poveznicu za sudjelovanje na seminaru


Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Krapina nastavlja seriju besplatnih online predavanja. ‘Veliko zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na našem trećem webinaru ‘Računovodstveni i porezni tretman dugotrajne imovine’, koji će se održati u utorak, 30. ožujka 2021. godine s početkom u 9.30 h na platformi MS Teams, u organizaciji HGK ŽK Krapina, poručuju iz Komore Krapina.Svoje sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do petka, 26. ožujka na e-mail [email protected]. Nakon prijave na ovu e-mail adresu, poslat će Vam poveznicu za sudjelovanje na seminaru.

Program traje od 09:30 – 12:30 sati. Webinar 3 će se održati prema sljedećem programu: Računovodstveni i porezni tretman dugotrajne imovine, s naglaskom na nekretnine i osobne automobile, Što se može kapitalizirati, Revalorizacija –mogućnost ili obveza, Obračun amortizacije i Test umanjenja.  Predavač je doc.dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook