Prethodni članak
Sljedeći članak

JOŠ MALO STRPLJENJA: Evo kada se otvara za promet cesta Lovrečan - Zlatar


Za potrebe izvođenja radova na rekonstrukciji dijela lokalne ceste LC22053 i propusta u Martinečkoj ulici u cilju što brže realizacije radova zatvorena je predmetna prometnica, dakle cesta Lovrečan – Zlatar, u zoni radova za sav promet.

Izvođač radova izvodi radove u kontinuitetu te su u tijeku završni radovi na pripremi podloge za ugradnju asfalta.

Ugradnja nosivog i završnog sloja asfalta u punoj širini prometnice planira se u periodu od 26.09.2024. do 01.10.2024. godine.

Nakon ugradnje asfaltnih slojeva ostvarit će se preduvjeti za otvaranje prometnice i propuštanje vozila kroz zonu radova uz pomoć semaforskih uređaja do završnog uređenja samog gradilišta.

-Molimo građane i vozače za dodatno strpljene i razumijevanje još nekoliko narednih dana - poručuje Županijska uprava za ceste KZŽ.

Podsjetimo, radi izvođenja radova na državnoj cesti DC29 Zlatar – Zlatar Bistrica  Hrvatske ceste izdale su suglasnost izvođaču radova za privremenu regulaciju prometa te privremeno zatvaranje ceste DC29 u razdoblju od 23.09. 2024. od 09:00 do 14.11.2024. do 15:00 sati.

Za vrijeme izvođenja radova promet se odvija obilaznim pravcem: državna cesta DC 29 – Zlatar Bistrica – županijska cesta ŽC 2264 – županijska cesta 2168 – Mače – državna cesta DC 29 – Zlatar i obrnuto za suprotan smjer kretanja, o čemu je Županijska uprava za ceste Krapinsko-zagorske županije izdala posebnu suglasnost.

Kako je i cesta Lovrečan - Zlatar zatvorena za promet zbog radova, a na obilaznom pravcu preko Mača, na državnoj cesti također se odvijaju radovi  i vozila se propuštaju regulacijom semaforima, pomalo je teško ovih dana prometovati od Zlatara do Zlatar Bistrice, a posebno je nezadovoljno lokalno stanovništvo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook