Prethodni članak
Sljedeći članak

KAKVA ATMOSFERA: Pogledajte video i fotografije sa spektakla koji je Bajaga pripremio u Gornjoj Stubici!


Nekoliko tisuća obožavatelja došlo je jučer na svoje, uživajući u koncertu Bajage i Instruktora u Gornjoj Stubici.

Legendarni glazbenik ove godine slavi 40 godina glazbenog djelovanja, a zbog čega se brojnim svojim pjesmama upisao u srca mnogih generacija obožavatelja, potvrdio je jučer, na koncertu održanom ispred Spomenika Matiji Gupcu.

Neopisiva atmosfera stvorila se pred pozornicom, a pjesma razgaljene publike s brijega se čula po cijelom Gupčevom kraju.

Djelić atmosfere donosimo vam kroz našu FOTOGALERIJU.

Na samom početku, Bajaga je pozdravio Zagorje i obećao dobru zabavu, što je i ispunio. A dobrodošlicu njemu poželjeli su brojni Zagorci, ali i posjetitelji sa svih strana. Obzirom da se Bajagu i Instrukture do sada nije imalo prilike čuti u ovom kraju, koncert je bio izuzetno atraktivan domaćim posjetiteljima, ali i onima iz okolice, no pristigli su i brojni gosti sa svih krajeva svijeta.

Naime, iz Turističke zajednice Gupčev kraj, koja je organizator događanja, kažu kako su posjetitelji pristigli i iz sedam stranih zemalja: Slovenije, Austrije, Australije, SAD – a, Kanade, Francuske i Turske, kao i mnogi stranci koji trenutno borave na odmoru u Hrvatskoj.

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook