Prethodni članak
Sljedeći članak

Kampiranje za djecu


Novitet u Radobojskim ljetnim događanjima uz ostale ove je godine bilo i kampiranje za djecu kod Planinarskog doma u Radoboju. 

Kampiranje je bilo organizirano za djecu za dobnu skupinu od 7 do 14 godina i održalo se u subotu, 24. kolovoza s početkom u 18:00 sati na nedjelju, 25. kolovoza do 10:00 sati. Radi organizacije kampiranja bila je potrebno prethodna najava, a sveukupno se prijavilo za kampiranje 67 djece s područja cijelog Hrvatskog zagorja. 

Kampiranje je bilo organizirano od strane HPD Radoboj i uz pomoć Općine Radoboj, a za realizaciju i uspješnu provedbu i brigu nad djecom imali su članovi HPD-a Radoboj: Martin Šimunić, Marija Poljak, Daniel Voska-Buco, Dean i Lidija Šemnički, Nataša Granec Hrvoj, Milena Rukljač, Mia i Ivan Cerovečki, Krunoslav Florjan, Marko Veseljak i Tomislav Kantolić. 

Djeca su uživala u pričanju, malom igrokazu, interpretaciji i pripovijedanju priča koje je za njih pripremila pripovjedačica Miljenka Benc. Bilo je tu raznih igara i druženja, noćnih šetnji, a najbolji dio bio je logorska vatra i pečenje kobasica i sljezovih kolačića. Puni lijepih i pozitivnih dojmova, djeca su se ujutro vratila svojim kućama. Bilo je to jedno predivno iskustvo koje će se zasigurno ponoviti i dogodine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook