Prethodni članak
Sljedeći članak

KAOS NA KRUŽNOM TOKU! Zakačili se zbog prometa, pa stariji (61) pretukao mlađeg vozača (21)

Mladić je teže ozlijeđen


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu 21-godišnjaka.

Kako je objavila zagrebačka policija, sumnja se da je 61-godišnjak 17. lipnja 2023. godine oko 15:45 upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka te se kretao unutarnjom prometnom trakom kružnog toka na Jankomiru, piše Index

U jednom je trenutku, dok se vanjskom prometnom trakom kružnog toka kretalo vozilo VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao oštećeni 21-godišnjak, namjeravao izaći iz kružnog toka, međutim, u namjeri mu je zasmetalo vozilo kojim je upravljao oštećeni, koji je tada naglo zaustavio vozilo kojim je upravljao s obzirom na to da je osumnjičeni zamalo naletio na njegovo vozilo.

Osumnjičeni 61-godišnjak tada je također zaustavio vozilo, iz kojeg je prvo gestikulirao prema oštećenome, a potom je izašao i došao do vozila 21-godišnjaka, kojeg je verbalno, a potom i fizički napao, da bi mu u konačnici izrekao i prijetnje te napustio mjesto događaja.

Ozlijeđenom 21-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 61-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook