Prethodni članak
Sljedeći članak

Kartanjem do lijeka

Županijski odbor HDZ-a i općinski odbor HDZ-a Svetog Križa Začretja u suradnji sa župnim uredom Sveti Križ Začretje za o


Županijski odbor HDZ-a i općinski odbor HDZ-a Svetog Križa Začretja u suradnji sa župnim uredom Sveti Križ Začretje za ovaj petak, 8. listopada , organiziraju dobrotvorni turnir u « belotu « sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupnju lijeka devetnaestogodišnjoj Martini Škreblin iz Kozjaka Začretskog .

Za liječenje potreban joj je tretman lijekom najmanje 6 mjeseci , a jednodneva doza stoji 2000 kuna. Kroz proteklo vrijeme Martinine bolesti obitelj se financijski potpuno iscrpila i potrebna joj je pomoć- istiću organizatori, uz poziv da se što više ljudi odazove ovoj humanitarnoj akciji.

Turnir u «beli « -«Za Martinu» - održat će se u prostorima župnog dvora ( novoj dvorani ) u petak s početkom u 18 sati. Kotizacija po paru iznosi 200 kuna, a uplate se primaju svakodnevno u tajništvu Županijskog HDZ-a u Krapini ( Magistratska 12 ) u radnom vremenu od 8 do 15 sati, a na dan turnira na licu mjesta. Turnir će otvoriti HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Jarnjak.

Izvor: Radio RHZK

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook