Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirajuće sjednice novih općinskih i gradskih vijeća

U iduća dva tjedna održat će se konstituirajuće sjednice novih saziva općinskih i gradskih vijeća u Krapinsko-zagorskoj


U iduća dva tjedna održat će se konstituirajuće sjednice novih saziva općinskih i gradskih vijeća u Krapinsko-zagorskoj županiji, a poznati su i datumi većine održavanja sjednica.

Predstojnica Ureda državne uprave u Krapini Đurđa Barić Dakić, sazvala je sjednice u svim općinama i gradovima osim u Konjščini i Krapini, gdje još nema dogovora o konstituiranju buduće vlasti.

Konstituirajuća sjednica jučer je održana u Gradu Zaboku i Općini Kumrovec, danas se održava u općinama Petrovsko i Sveti Križ Začretje, a sutra u Krapinskim Toplicama.

u Hrašćini konstituirajuća sjednica održat će se u četvrtak, 9.lipnja, Novom Golubovcu i Mihovljanu u petak, 10. lipnja, u Loboru u nedjelju, 12. lipnja, dok će se u ponedjeljak, 13. lipnja održati konstituirajuće sjednice u Maču i Zlataru.

U utorak, 14. lipnja održat će se prve, konstituirajuće sjednice novih vijeća u Budinščini i Zlatar Bistrici.

Općinu Konjščina,u ponedjeljak očekuje stranački dogovor oko raspodjele vlasti, a sutra će se održati i sastanak svih nositelja listi u općini Mače, na kojem će se dogovoriti o tijeku održavanja konstituirajuće sjednice.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook