Prethodni članak
Sljedeći članak

KRAPINA: Pijani vozač skrivio prometnu nesreću i otišao


Jučer, 16. listopada, oko 14 sati u Krapini u Ulici Frana Galovića dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, izvijestila je PU krapinsko - zagorska. 

Do prometne nesreće je došlo kada se 54-godišnji hrvatski državljanin nepropisno kretao osobnim vozilom unatrag, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu tijekom čega je stražnjim dijelom vozila udario u bočni dio parkiranog osobnog vozila u vlasništvu 64-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nastala je materijalna šteta na vozilu, dok je 54-godišnji vozač napustio mjesto događaja prometne nesreće bez da je s vozačem oštećenog vozila popunio i potpisao Europsko izvješće ili na drugi način razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima.

Policijski službenici su ubrzo pronašli vozača i nadzorom vozača utvrđeno je kako je 54-godišnjak upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,37 promila.

Protiv 54-godišnjaka podnijet je optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz čl. 43., čl.176., Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook