Prethodni članak
Sljedeći članak

Kristijan Božarov najavio: 'Toplije je bilo za Božić, nego što će biti za Uskrs'


U tjednoj prognozi koju je objavio u novom broju Zagorskog lista, naš prognostičar Kristijan Božarov točno je predvidio kakvo će vrijeme biti ovog utorka i srijede. Stoga vam prenosimo što je u tom tekstu napisao za ostatak tjedna i uskrsne blagdane koji su pred nama.

"U drugoj polovici ovog tjedna temperatura će možda biti dva-tri stupnja viša, ali to je i dalje dosta hladno vrijeme s obzirom na datum. Povremeno se očekuje više oblaka, a čini se da mjestimice može biti slabe kiše.

Po trenutnim prognozama oborina neće biti ni puno ni svugdje, ali ni u subotu, ni na Uskrs nije sigurno da će proći sasvim suho. Noćna temperatura i dalje oko nule, a dnevna možda dođe do desetke ili malo preko 10°C.

Na Uskrs djeluje promjenjivo i svježe uz moguć neki kraći pljusak ili malo kiše. Čini se da bi vrijeme i na Uskrsni ponedjeljak ostalo prohladno i nestabilno. Nažalost, za blagdanski vikend vrijeme neće biti idealno. Zanimljivo je kako zadnjih godina skoro redovito imamo toplije vrijeme za Božić nego za Uskrs.", napisao je Kristijan Božarov u ponedjeljak, 03. travnja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook