Prethodni članak
Sljedeći članak

KRNJI 'AKTUALAC': Šimunić traži povećanje iznosa za topli obrok, Vincelj ''jahao'' po toploj vodi, župan gotovo bez komentara


Na Aktualnom satu 19. sjednice Županijske skupštine Krapinsko - zagorske županije, koji je trajao neuobičajeno kratko, rasprava je obuhvatila nekoliko važnih pitanja.

Počela sjednica Županijske skupštine. Dio oporbe nije se pojavio. Evo što poručuje župan Kolar!

Zanimljiv je prijedlog bio onaj nezavisnog vijećnika Viktora Šimunića, koji je predložio povećanje iznosa za topli obrok djelatnicima Županije s trenutnih 80 na 100 eura. Unatoč prijedlogu, županov odgovor bio je kratak i bez detaljnijeg objašnjenja.

- Primljeno na znanje - rekao je župan Kolar.

Vijećnik Romeo Vincelj otvorio je temu uvjeta u školama, referirajući se na nedavne medijske napise o nedostatku tople vode u Osnovnoj školi Konjščina. Postavio je pitanje o tome koliko škola u županiji ima sličan problem te kako se planira sustavno riješiti taj nedostatak.

- Pretpostavljam da će se ići na sustavno rješavanje bez obzira na inicijativu i volju ravnatelja škola - istaknuo je Vincelj, očekujući konkretne mjere i dugoročna rješenja od strane nadležnih tijela.

Župan je kratko prokomentirao kako će dokumentaciju dobiti pismenim putem.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook