Prethodni članak
Sljedeći članak

Krunski svjedok na godišnjem odmoru

Krunski svjedok Božidar Majer iz Zagreba na godišnjem je odmoru iako je zbog neodazivanja raspravama trebao biti privede


Krunski svjedok Božidar Majer iz Zagreba na godišnjem je odmoru iako je zbog neodazivanja raspravama trebao biti priveden. Zbog toga je danas odgođeno suđenje Salihu Smakiqiju (52) za pokušaj ubojstva Ivana Tomića (27) koje je zakazano za jesen.

Majer je kao očevidac trebao ispričati što je čuo i vidio 25. svibnja prošle godine na parkiralištu ispred kafića Memory u Švaljkovcu, gdje je oko 21.30 sati nakon žestoke svađe Smakiqi nožem izbo Tomića. Smakiqija je Tomić prethodno izudarao zbog sumnji da je ljubavnik njegove nevjenčane supruge Ivane s kojom ima dvoje djece.

Tomići inače žive u Zagrebu, a do okršaja je došlo u Švaljkovcu gdje žive Ivanini roditelji, a tu se navodno trebala sastati s vremešnim ljubavnikom, kamo je on, pak, došao iz Samobora.

Tomić je građevinski radnik i puno je viši i jači od Smakiqija, kojeg je premlatio, ali je napadnuti uzeo nož iz automobila. Prekoračivši nužnu obranu, ubo je jakog građevinca u trbuh i prsa, nanijevši mu umalo kobne ozljede.

Izvor: Jutarnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook