Prethodni članak
Sljedeći članak

Laburisti i Stipe Petrina dogovaraju suradnju na prijevremenim izborima?

Predsjednik Hrvatskih laburista, saborski zastupnik Tomislav Končevski sastao se sa nezavisnim zastupnikom Stipom Petrinom te su dogovorili da će glasati protiv Tomislava Karamarka u Hrvatskom saboru.


foto: facebook/Tomislav Končevski

Predsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada, Zabočanin Tomislav Končevski, proteklog se vikenda u Primoštenu neformalno sastao sa svojim kolegom iz Hrvatskog sabora, nezavisnim Stipom Petrinom, donosi sutrašnje izdanje Zagorskog lista.

„Stipe Petrina i ja...usuglašavamo stavove za prijevremene izbore!“, napisao je Končevski uz zajedničku fotografiju koju je objavio na svojem facebook profilu. Kako je u telefonskom razgovoru novinarima Zagorskog lista pojasnio sam Končevski, do nikakvih konkretnih ili spektakularnih dogovora nije došlo, već su razgovarali o aktualnim političkim događajima i mogućoj budućoj suradnji.

-Ono što smo zaključili je da ni Stipe Petrina, ni mi Hrvatski laburisti, nećemo u Saboru podržati Tomislava Karamarka, već ćemo glasati za njegov opoziv. U slučaju prijevremenih izbora, koji su sve izgledniji, mi Laburisti nećemo izaći na njih samostalno, nego zajedno s našim koalicijskim partnerima, a moguća je i neka vrsta suradnje sa Stipom Petrinom. No, o tome još nismo ništa konkretno razgovarali ni dogovarali, već samo spomenuli kao neku opciju. Vidjet ćemo – kratko je rekao Končevski, piše Zagorski list.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook