Prethodni članak
Sljedeći članak

LJETO U KRAPINI: Predstoji vikend pun događanja


U sklopu manifestacije Ljeto u Krapini, tradicionalna Noć krapinskog pračovjeka na redu je 14. lipnja, kada će biti otkriven spomenik Tomislava Hršaka u Ulici Zrinski Frankopana, potom od 19 sati u dvorištu Galerije koncert gudačkog kvarteta Rucner i Peter Soave i otvorenje 10. zagorskog likovnog salona. 

Na Hušnjakovom od 20.30 sati nastupaStella Hard Rock Band, od 21.30 plesna skupina Unfit, a od 22 sata Matija Cvek&The Funkansteins. U Muzeju krapinskih neandertalaca 15.06. od 16 sati održavat će se besplatne edukativne radionice i Europski dani arheologije uz besplatni obilazak postave Muzeja, a od 18 sati na Hušnjakovom  organizirano je gledanje utakmice EURO 2024: Španjolska – Hrvatska te 20 sati hušKAJ – glazbeni festival demo bendova i od 22 koncert Mlach. 

U Festivalskoj dvorani posjetitelji će od 16.30 sati uživati Plesnoj produkciji Krapinskih mažoretkinja 16.06., a od 17 sati istog dana na Hušnjakovom bit će natjecanje u pripremi roštilja, nastup grupe Motiv, kreativne radionice za djecu, dječja predstava ‘Čarolija znanosti’ te druženje s neandertalcima.  Zanimljivi i bogati sadržaji ‘Ljeta u Krapini’ trajat će sve do 31. kolovoza.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook