Prethodni članak
Sljedeći članak

Marija Puh podnijela ostavku na sve funkcije u HNS – u

Nakon što je to prošlog tjedna učinio predsjednik ŽO HNS – a Anđelko Topolovec, doznajemo da je ostavku na dužnosti u stranci dala i potpredsjednica HNS – a Marija Puh


Kako doznajemo, Marija Puh, saborska zastupnica i potpredsjednica HNS -a, podnijela je ostavku na sve funkcije u stranci. Ovaj potez nije neočekivan, obzirom da se u političkim kuloarima već neko vrijeme spominje njezin odlazak iz stranke te navodni prelazak u Bandićevu stranku.

Proteklog je tjedna i Anđelko Topolovec, dugogodišnji predsjednik Županijske organizacije HNS – a KZŽ, podnio ostavku na sve dužnosti u toj stranci, a dan kasnije napustio je i HNS.

Hoće li Puh prijeći u stranku Milana Bandića, vidjet ćemo, no, podsjetimo, na nedavno održanom Festivalu kajkavskih popevki u Krapini, Marija Puh bila je izaslanica Milana Bandića. U tome nije vidjela ništa sporno. - Kada me nazvao gradonačelnik Bandić da budem njegova izaslanica, nisam vidjela u tome ništa loše, jer želim sa svima njegovati dobre odnose da se prije ili kasnije Zagorju nešto pomogne. Ali tu nije riječ o političkom angažmanu, već činjenica da sam danas gradonačelnikova izaslanica, samo jedna prijateljska gesta - rekla je tada Puh za zagorje.com.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook