Prethodni članak
Sljedeći članak

Mate Granić darivao bolesnog dječaka

Društvo je toliko zrelo i vrijedi koliko posvećuje pažnje onima kojima treba tuđa pomoć. Kad uđem u Sabor nastavit ću po


Društvo je toliko zrelo i vrijedi koliko posvećuje pažnje onima kojima treba tuđa pomoć. Kad uđem u Sabor nastavit ću pomagati ljudima sa posebnim potrebama jer je to i moja profesija – istaknuo je nositelj HSP – ove liste u 3. izbornoj jedinici Mate Granić u petak u Konjščini.


Granić je u pratnji HSP – ova zagorskog kandidata za Sabor Marija Šarkanja i predsjednika zlatarske podružnice stranke Davora Brlića teško bolesnom 11 - godišnjaku Nikoli Mihaliću iz Jelovca u Konjščini poklonio skupocjeno invalidsko pomagalo “lifter”, koje će najviše služiti roditeljima dječaka kod njegova podizanja iz kade i kreveta.

Za svojeg predizbornog posjeta Zlataru Granić je rekao okupljenim novinarima da on radije pomaže bolesnima nego ulaže u plakete, spomenuvši da neke stranke u kampanji troše vrtoglave iznose.

“HDZ će u ovoj kampanji potrošiti najmanje 100 milijuna kuna. To je vrlo lako izračunati, samo traba pobrojati koliko stoje spotovi, da i ne spominjem koliko koštaju ti brojni pjevači i sportaši koji za njih nastupaju “, napomenuo je Granić.

Sponzorirani tekst

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook