Prethodni članak
Sljedeći članak

MEĐU 511 NAJBOLJIH: Donosimo popis najuspješnijih učitelja i profesora u Zagorju

Iz KZŽ ih je 11, a dolaze iz SŠ Zlatar, SŠ Krapina, SŠ Bedekovčina, OŠ Oroslavje, OŠ Bedekovčina, OŠ Ljudevita Gaja Krapina i OŠ Zlatar Bistrica


Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021. Iz Zagorja ih je 11, a dolaze iz SŠ Zlatar, SŠ Krapina, SŠ Bedekovčina, OŠ Oroslavje, OŠ Bedekovčina, OŠ Ljudevita Gaja Krapina i OŠ Zlatar Bistrica.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, stoga će se u povodu međunarodnog Dana učitelja 5. listopada prof. dr. sc. Radovan Fuchs virutalno obratiti s čestitkom nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima. - Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2020./2021. te im želimo uspješan nastavak rada, osobito u ovim izazovnim vremenima – kažu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Nagrađeni iz KZŽ:


Krešimir Varga, SŠ Zlatar

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na unaprjeđenju rada škole.


Daniela Usmiani, SŠ Bedekovčina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.


Ivana Tomašković, OŠ Bedekovčina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te sustava obrazovanja.


Ivana Severin, OŠ Bedekovčina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te sustava obrazovanja.


Stjepan Šaklović, SŠ Krapina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, objavljivanje otvorenih obrazovnih sadržaja, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na unapređenju rada škole i obrazovnog sustava.


Suzana Pracaić, OŠ Ljudevit Gaj Krapina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, stručni članci, rad na unapređivanju rada škole te obrazovnog sustava.


Jasminka Pernjek, SŠ Krapina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.


Melita Ogrinšak, OŠ Bedekovčina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te na unaprjeđenju sustava obrazovanja.


Snježana Kovačević, OŠ Zlatar Bistrica
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama, objavljivanje stručnih članaka, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.


Marica Celjak, OŠ Bedekovčina
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na projektima, rad na unapređenju rada škole i obrazovnog sustava.


Renata Posavec, OŠ Oroslavje
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook