Prethodni članak
Sljedeći članak

Mišo i Saša Broz zaštitili Titovo ime

Devet mjeseci nakon što su podnijeli zahtjev za zaštitu Titova imena, lika i potpisa, Mišo i Saša Broz, uspjeli su zašti


Devet mjeseci nakon što su podnijeli zahtjev za zaštitu Titova imena, lika i potpisa, Mišo i Saša Broz, uspjeli su zaštititi njegovo ime pri Zavodu za intelektualno vlasništvo.


To je postala prostitucija i prodaja na najnižem mogućem nivou, koja nema veze niti sa mojim djedom ili bilo ćime što je u životu činio , za Novu TV izjavila je unuka Saša Broz.


Kada nam odvjetnički ured javi da se na tržištu nalazi određeni proizvod mi možemo tražiti povlačenje iz prodaje, a ako ne onda slijedi plijenidba. Međutim, možemo razgovarati o uvjetima, jer postoje neke situacije koje su vrlo specifične , otkrila je još Novoj TV Titova unuka.

Saša Broz se osvrnula i na korištenje Titova lika u političke svhe:

Suvenire na Brijunima sa njegovim likom nismo dopustili jer IDS i SDP to koriste za dobijanje jeftinih političkih poena. Otkrivaju biste moga djeda na svakom koraku i kunu se u antifašizam, iako politika koju je vodio moj djed nema veze sa politikom koju vode te dvije stranke

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook