Prethodni članak
Sljedeći članak

Mjesec hrvatske knjige u stubičkoj knjižnici: Stižu dva vrlo popularna autora


Nakon ljetne pauze, ponovo su krenula bogata događanja koja Gradska knjižnica Donja Stubica održava gotovo svakog tjedna.

Bilo da se radilo o radionicama, čitaonicama ili raznim promocijama, stubička knjižnica priprema zanimljive sadržaje za svoje čitatelje i posjetitelje, a tako će biti i u listopadu, točnije, tijekom i povodom Mjeseca hrvatske knjige.

Prvo događanje na rasporedu je u utorak, 15. listopada s početkom u 18 sati, kada u knjižnicu dolazi poznati autor Bruno Šimleša. Predstavit će svoju knjigu 'A šti kad se netko naš razboli: 10 zlatnih pravila'. Tema je to s kojom smo se svi barem u jednom dijelu svog života susreli, stoga ne sumnjamo da će, uz ovog popularnog autora, promocija biti posjećena.

Također, 24. listopada u knjižnicu dolazi jedan od najpoznatijih meteorologa Zoran Vakula. Ovo će događanje biti podijeljeno na dva dijela. Naime, u 16 sati Vakula će najmlađim čitateljima i posjetiteljima predstaviti svoje meteoslikovnice za djecu 'Vjetropirasta', 'Oblačasta', 'Sunčasta', 'Pahuljasta', 'Kapljičasta' i 'Munjasta'. U 18 sati slijedi promocija zbirke za odrasle 'Vjerske teme i vrijeme: Meteorima o svecima i blagdanima'.



 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook