Prethodni članak
Sljedeći članak

Modernizacije cesta u Zlataru

Na području Grada Zlatara nastavlja se asfaltiranje nerazvrstanih cesta, a radovi su završeni u Poljskoj ulici, Kaštelsk


Na području Grada Zlatara nastavlja se asfaltiranje nerazvrstanih cesta, a radovi su završeni u Poljskoj ulici, Kaštelskom odvojku, Južnoj ulici, dionicama Vinogradska-Hruškari, Ervenik-Kušeki te su u tijeku radovi na cesti Put Findaki, saznajemo od gradonačelnika Zlatara Marijana Đureka.

Kako je završen javni natječaj za izgradnju kanalizacije i nogostupa u Martinečkoj ulici u tijeku je i ugovaranje radova te izdavanje građevinske dozvole za kompletnu sanaciju te prometnice. Naime Županijska uprava za ceste snimila je stanje mosta u Martinečkoj i pristupila izradi elaborata kompletne sanacije i proširenja sa nogostupom na desnoj strani u smjeru Lovrečana.
Također će se izvršiti presvlačenje cijele širine kolnika u Martinečkoj ulici, a Grad Zlatar i Županijska uprava za ceste zajednički će utvrditi način kompletne sanacije i uskladiti termine radova.

Iako je u uređenje objekta na grobljima Donja Batina, Belec, Martinšćina i Zlatar u protekle tri godine uloženo preko 500.000,00 kn, prilaze i staze po grobljima treba još adekvatno urediti u ukupnoj površini 2.500 kvadratnih metara rekao je gradonačelnik.
Da bi se izveli ovi radovi potrebno je osigurati oko 300.000,00 kn odnosno iznos dvogodišnje grobne takse ne računajući ostale radove za tekuće održavanje groblja.

Izvor: Radio Zlatar

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook