Prethodni članak
Sljedeći članak

Na graničnom prijelazu Macelj do 13 sati tri zapljene droge

1. Jučer, u 9 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza Macelj, graničnoj kontr


1. Jučer, u 9 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza Macelj, graničnoj kontroli kao putnik u osobnom automobilu slovenskih nacionalnih oznaka pristupio je 19 - godišnji slovenski državljanin.

Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika pronađeno je 12,8 grama opojne droge tip marihuana .

Osumnjičeni je uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv navedenog podnijeta je kaznena prijava ODO-u u Krapini, te optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Krapini.

2. Jučer, godine u 13 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza Macelj, graničnoj kontroli u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih oznaka pristupio je 21 - godišnji talijanski državljanin.

Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika kod navedenog je pronađeno 7,2 grama opojne droge tip marihuana i 1,8 grama opojne droge tipa hašiš . Isto tako kod putnika u osobnom automobilu, 20 - godišnjeg talijanskog državljanina pronađeno je 2,2 grama opojne droge tipa marihuana .

Osumnjičeni su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv navedenih podnijete su kaznene prijave, te optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Krapini.

3. Jučer, u 13.05 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku na Međunarodni granični prijelaz Macelj graničnoj kontroli kao putnik u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih oznaka pristupio je 22 - godišnji talijanski državljanin.

Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika kod navedenog je pronađeno 3,5 grama opojne droge tipa marihuana i 5,2 grama opojne droge tipa hašiš .

Osumnjičeni je uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv navedenog podnijeta je kaznena prijava ODO-u u Krapini i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Krapini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook