Prethodni članak
Sljedeći članak

Na graničnom prijelazu Macelj u dva slučaja pronađena droga

31. kolovoza 2010. godine u 07.40 i 12.20 sati, policijski službenici na Međunarodnom graničnom prijelazu Macelj, pregle


31. kolovoza 2010. godine u 07.40 i 12.20 sati, policijski službenici na Međunarodnom graničnom prijelazu Macelj, pregledom vozila, prtljage i putnika, kod dvojice stranaca, 19 - godišnjeg njemačkog i 20 - godišnjeg slovenskog državljana, koji su namjeravali ući u Republiku Hrvatsku, pronašli su opojne droge.

Naime, 31. kolovoza 2010. godine u 7.40 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza Macelj, graničnoj kontroli, u osobnom automobilu njemačkih nacionalnih oznaka pristupio je 19 - godišnji njemački državljanin. Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika pronađena je PVC-e vrećica u kojoj se nalazilo 0,8 grama opojne droge tipa marihuana i 0,3 grama opojne droge tipa hašiš .

Isto tako, kod putnika u osobnom automobilu slovenskih nacionalnih oznaka, 20 - godišnjeg slovenskog državljanina, prilikom pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika pronađene su dvije ručno smotane cigarete mješavina duhana i opojne droge tipa marihuana , tzv. joint ukupne težine 1,6 grama.

Osumnjičeni su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv istih su podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zlataru, te optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Krapini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook