Prethodni članak
Sljedeći članak

Natječaj i odluka u Općini Konjščina vezana obavljanje poslova prijevoza pokojnika

  • konjščina stari grad

    Izvor: Facebook


Općinska načelnica Općine Konjščina donijela je Odluku o objavi natječaja za obavljanje poslova prijevoza pokojnika  koji se financiraju iz proračuna Općine Konjščina, te je objavila Natječaj.

Pristupa se provedbi natječaja u svrhu prikupljanja ponuda za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Općine Konjščina, a odnose se na poslove preuzimanja i prijevoza umrle osobe ili posmrtnih ostataka za koje nije moguće utvrditi uzrok smrti bez obdukcije od mjesta smrti na području Općine Konjščina do nadležne patologije ili sudske medicine. Prijevoz se obavlja po nalogu ovlaštene osobe (mrtvozornika i dr.).

Postupak prikupljanja ponuda provesti će se upućivanjem poziva za dostavu ponuda trojici ponuditelja po odabiru Općine Konjščina. Ponuditelji  koji sudjeluju u postupku dokazuju sposobnost sukladno uvjetima iz dokumentacije za nadmetanje.    Poziv za dostavu ponuda upućuje se slijedećim pravnim i fizičkim osobama:

Pogrebne usluge, cvjećarstvo i proizvodnja „KUREŠIĆ“ vl. Vladimir Kurešić, Marija Bistrica, Gajeva 3,

Benjak d.o.o. 42220 Novi Marof, Remetinec 356,

Cvjećarnica „ MIMOZA“ Pogrebne usluge i prijevoz Vl. Dražen Čopor, 49282 Konjščina, Krapina selo 39A.

Kriterij odabira najpovoljnijeg ponuditelja: prihvatljiva ponuda sposobnog ponuditelja s najnižom cijenom.  

Povjerenstvo za provedbu postupka pristigle ponude s dokumentacijom za utvrđivanje sposobnosti ponuditelja otvoriti će na sjednici koja će se održati 02.03.2023. godine u 14,00 sati.  Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja donosi Općinska načelnica. Ugovor za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Općine Konjščina zaključiti će se na vrijeme od 4 godine.    

Tekst odluke:

                                                            

Shodno tome, objavljen je i natječaj. Predmet natječaja za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Općine Konjščina

je povjeravanje obavljanja poslova preuzimanja i prijevoza umrle osobe ili posmrtnih ostataka za koje nije moguće utvrditi uzrok smrti bez obdukcije od mjesta smrti na području Općine Konjščina do nadležne patologije ili sudske medicine ( u daljnjem tekstu: poslovi prijevoza pokojnika). Prijevoz pokojnika obavlja se po nalogu ovlaštene osobe (mrtvozornika i dr.). Kod prijave potrebno je zadovoljiti određene uvjete i dokazati sposobnost, a ponude se dostavljaju u zatvorenim omotnicama na adresu:  OPĆINA KONJŠČINA, Ulica Ivice Gluhaka 13, 49282 Konjščina – s naznakom naziva ponuditelja i naznakom „PONUDA ZA PRIJEVOZ POKOJNIKA – NE OTVARAJ“.

Obrazac ponudbenog lista, Troškovnik i potrebne izjave nalaze se u prilogu ovog Natječaja i mogu se preuzeti sa web stranice Općine Konjščina.

tekst natječaja:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook