Prethodni članak
Sljedeći članak

Natočio gorivo i pobjegao ne plativši

Ukrao bicikl i dio bakrenog kotla za pečenje rakije


PU KZ je izvijestila o događajima u proteklom razdoblju.

Evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i tri kaznena djela krađe.

U vremenu od 19. do jučer 22. kolovoza 2022. godine, nepoznati počinitelj oštetio je prozor i dvorišnu ogradu odgojno-obrazovne ustanove u Đurmancu.

U nedjelju, 21. kolovoza 2022. godine u Zlatar Bistrici na benzinskoj postaji, nepoznati počinitelj je u osobno vozilo natočio gorivo i udaljio se ne plativši račun. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.

U razdoblju od 12. do nedjelje 21. kolovoza 2022. godine, nepoznati počinitelj je u Andraševcu iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio bicikl i dio bakrenog kotla za pečenje rakije, vlasnik 60-godišni hrvatski državljanin oštećen je za materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

U razdoblju od 20. do jučer, 22. kolovoza 2022. godine, nepoznati počinitelj je u Pavlovcu Pregradskom iz obiteljske kuće otuđio novce, čime je 42-godišnji vlasnik oštećen za materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook