Prethodni članak
Sljedeći članak

Nered na dvorištu u Zagorju: Pijana žena vrijeđala i napala policajce

  • policija kontrola vozačica

    Foto: Ilustracija/Pixsell


Policijski službenici Policijske postaje Zlatar Bistrica su jučer, 14. listopada između 13 i 15 sati na dvorištu obiteljske kuće u Turnišću uhitili 49-godišnjakinju koja je narušavala javni red i mir te vrijeđala policijske službenike tijekom postupanja radi uspostavljanja javnog reda i mira.

Kako javlja zagorska policija, nakon uhićenja, 49-godišnjakinja je potom odvedena na liječnički pregled i nakon liječničkog pregleda ponovo vrijeđala i omalovažavala policijske službenike te tjelesno napala policijskog službenika na način da ga je rukom udarila u predjelu ramena.  

Izvršenim alkotestiranjem u organizmu 49-godišnje hrvatske državljanke je očitana koncentracija alkohola od 2,24  promila te je protiv nje podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz čl. 13. i čl. 17., Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Općinskom sudu u Zlataru.

Danas, u jutarnjim satima 49-godišnjakinja je uz optužni prijedlog dovedena na Općinski sud gdje joj je sud rješenjem odredio zadržavanje u zatvoru i predana je u zatvor u Zagrebu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook