Prethodni članak
Sljedeći članak

NEVJEROJATAN PRIZOR: ''Taxi služba malo šteka''


˝Taksi služba malo šteka. Upravo na Kvatriću, smjer Maksimirska prijelaz prema Domjanićevoj˝, tako stoji u opisu nad fotografijom koju je objavio HRT Radio Sljeme, a na kojoj je vidljivo kako je vozač taksija završio na tračnicama gdje su u tijeku radovi.

 

˝Taksi služba malo šteka. Upravo na Kvatriću, smjer Maksimirska prijelaz prema Domjanićevoj˝, tako stoji u opisu nad fotografijom koju je objavio HRT Radio Sljeme, a na kojoj je vidljivo kako je vozač taksija završio na tračnicama gdje su u tijeku radovi. U komentarima ispod, pratitelji pišu: ˝d.o.o. taksi prijevoz. Njih bi bilo najpametnije zabraniti. Voze ko kreteni a neupućene korisnike deru maksimalno...˝, ˝Opet j.d.o.o. Kao vozačica imam loša iskustva s takvima, prometni propisi potpuna su im nepoznanica, stanu gdje im odgovara, uključuju se u promet bez provjere mogu li to učiniti na siguran način, onima koji izdaju licence otkaz bez mogućnosti ponovnog zapošljavanja˝.

U komentarima ispod, pratitelji pišu: ˝d.o.o. taksi prijevoz. Njih bi bilo najpametnije zabraniti. Voze ko kreteni a neupućene korisnike deru maksimalno...˝, ˝Opet j.d.o.o. Kao vozačica imam loša iskustva s takvima, prometni propisi potpuna su im nepoznanica, stanu gdje im odgovara, uključuju se u promet bez provjere mogu li to učiniti na siguran način, onima koji izdaju licence otkaz bez mogućnosti ponovnog zapošljavanja˝.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook