Prethodni članak
Sljedeći članak

Od četiri nesreće sa ozlijeđenim osobama, tri su skrivili pijani vozači

Jednom vozačka oduzeta već prije, drugi ju još niti nema


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda policija je zabilježila smo 11 prometnih nesreća.

Sedam prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Oroslavju i Tkalcima zbog nepropisnog mimoilaženja, u Bedekovčini uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Lugu Orehovičkom zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, u Krapini uslijed nepropisne vožnje u natrag te dvije u Zlataru jedna zbog nepropisne radnje vozilom, a druga zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila.

Četiri prometne nesreće bile su s ozlijeđenim osobama te su se dogodile u Vrankovcu, Andraševcu, Malom Bukovcu te u Završju Belečkom.

U Vrankovcu u prometnoj nesreći, vozač koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,23 promila skrivio je prometnu nesreću zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Andraševcu, vozač koji je upravljao vozilom s 2,07 promila alkohola u organizmu, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, prešao je na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo kojim je upravljala vozačica koja je pritom zadobila lakše tjelesne ozljede.  

Zatim, u prometnoj nesreći do koje je došlo u Malom Bukovcu vozač koji je upravljao vozilom s 1,89 promila alkohola u organizmu, prije stjecanja prava na upravljanje, zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika sletio je s kolnika te pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

U Završju Belečkom u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.      

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook