Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlična zabava: Na 4. Beer Festu prodalo se više od 1000 l piva


Vrhunska dvodnevna zabava obilježila je prošli vikend u Radoboju. Uz sveukupno 8 točenih craft piva i  25 ostalih craft piva iz Hrvatskog zagorja i Hrvatske održao se prošlog petka i subote, 9. i 10. kolovoza četvrti po redu festival piva Beer Fest Radoboj.

U organizaciji Općine Radoboj i Craft beer bara održavanje ovo popularnog festivala ima za cilj da se posjetiteljima manifestacije pruži jedan drugačiji festival i da se predstave i degustiraju craft piva iz Zagorja i diljem Hrvatske. Raznovrsne okuse piva nadopunila je bogata ponuda street food hrane i grickalica.

Beer Fest radoboj održao se u već poznatom i predivno uređenom ambijentu Radobojskog trnaca,  uz odličnu atmosferu  za koju su bili zaslužni domaći glazbeni bendovi: u petak su svirali „Fresh band“, a u subotu „Kontra band“.

 Sveukupno, u 4. BEER FESTU prodalo se najviše piva do sada, preko 1000 litara piva. Organizacija ‘BEER FESTA’ u Radoboju najavljena je i za sljedeću godinu, a aktivnosti osmih Radobojskih ljetnih događanja 2024. se nastavljanju do kraja osmog mjeseca. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook