Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlični ste u skijanju? Prijavite se na prvenstvo Zagorja u veleslalomu!


Zaski, Kukuriku i Slalom vas pozivaju da se prijavite skijaški izlet  i na službeno prvenstvo Zagorja u Kreischbergu 10. veljače

Članovi Zagorskog skijaškog kluba i sportskog društva Ku-ku-ri-ku proveli su nezaboravan vikend na skijaškom izletu na prestižnom austrijskom skijalištu Turracher Hoheu. U subotu, 20. siječnja, entuzijastična skijaška ekipa krenula je prema Alpama kako bi uživala u vrhunskim skijaškim stazama i nevjerojatnom planinskom okruženju.

Uz savršeno sunčano ali hladno vrijeme, članovi kluba su se pokazali kao pravi zaljubljenici u zimski sport, istražujući raznolike staze i uživajući u svakom trenutku na snijegom prekrivenim padinama. Turracher Hohe je opravdao svoj ugled kao destinacija s besprijekornim stazama i sjajnim uvjetima za skijanje.

Osim skijanja, ZASKI je proslavio svoj 19 rođendan na najvećem skijaškom partyju u Zagorju u popularnom Punkt Beer House restoranu.

Tajnik kluba, Sven Šams, izrazio je zadovoljstvo organizacijom izleta i istaknuo važnost takvih događanja za jačanje zajedništva unutar kluba. "Ovaj izlet bio je prava poslastica za sve nas. Vidjeti članove kako uživaju na stazi i dijele ljubav prema skijanju iznimno je zadovoljstvo u ovako velikom broju, čak tri puna autobusa," rekao je Šams.

Ovaj skijaški izlet na Turracher Hohe definitivno će ostati urezan u sjećanju članova Zagorskog skijaškog kluba i SD Ku-ku-ri-ku kao nezaboravno iskustvo. S nestrpljenjem se već razmišlja o sljedećem skijaškom avanturama koje će dodatno povećati strast prema zimskim radostima među članovima kluba.

A upravo sljedeći izlet je 10. veljače u zanimljivo obiteljsko skijalište Kreischberg gdje će Zaski zajedno s Ku-ku-ri-ku-om i SK Slalom organizirati službeno otvoreno prvenstvo za amatere u veleslalomu koje će biti posvećeno članu kluba dr. Krešimiru Crnogači koji nas je prerano napustio. Sve informacije o izletu potražite na www.zaski.hr a prijave se primaju na [email protected]

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook