Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana sjednica županijske organizacije HNS-a

U Zaboku je u petak 21.04.2006 održana sjednica ŽV HNS-A KZŽ kojoj su uz članove vijeća prisustvovali i gosti iz Varaždi


U Zaboku je u petak 21.04.2006 održana sjednica ŽV HNS-A KZŽ kojoj su uz članove vijeća prisustvovali i gosti iz Varaždinske županije na čelu sa Zlatkom Koračevićem predsjednikom regionalnog saveza HNS-a. Na sjednici je izabrano Verifikacijsko, Kandidacijsko i Izborno povjerenstvo te potvrđen tajnik, glasnogovornik i predstavnici u Središnji odbor HNS-a.


Za tajnika je izabrana Danica Hursa, za glasnogovornika Irena Popović dok su u Središnji odbor izabrani Vjekoslav Gorup, Željko Presečki.

Predsjednik ŽV HNS-a KZŽ Željko Vincelj osvrnuo se na rezultate na proteklim lokalnim izborima te je ukazao na daljnji porast rejtinga stranke, što i pokazuju nedavni izbori za Vijeće mjesnog odbora u Krapini, gdje je HNS pobijedila na izborima, a i dalje će HNS raditi na povećanju broja članova i osnivanju ogranaka u svakom gradu i općini.

Z. Koračević je pohvalio inicijativu te istaknuo da HNS u KZŽ treba postati što masovnija stranka s aktivnim članstvom koje će izravno sudjelovati u kreiranju budućnosti KZŽ.

Na sjednici je usvojeno i financijsko izvješće za 2005.god. te je postavljeno pitanje zašto u Zaboku nisu raspisani izbori za MO koji su prema zakonu već trebali biti raspisani.

Na kraju su pozvani svi mladi da se pridruže druženju Mladih HNS-a 30.04. na Hušnjakovu u Neandertal pubu u Krapini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook