Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Marija Bistrica objavila Natječaj za prijavu kandidata za prometnu jedinicu mladeži

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave mogu dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica do 22. ožujka


Općina Marija Bistrica je objavila Natječaj za prijavu kandidata za prometnu jedinicu mladeži. Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti redovni učenik srednje škole, a koji je navršio 16 godina života ili redovni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu, mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medinice, a prednost imaju kandidati sa dobrom komunikacijskim vještinama te poznavanjem stranih jezika. Odabrani kandidati će pohađati program osposobljavanja pripadnika prometne jedinice mladeži. Nakon osposobljavanja pripadnici Jedinice prometne mladeži biti će uključeni u poslove upravljanja prometom na križanjima i drugim mjestima, nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, kao i obavljanju drugih poslova uključujući i pružanje pomoći domaćim i stranim gostima pri snalaženju u prometu i to u vrijeme hodočašća, u periodu od 1. svibnja do 31. listopada 2021. godine.

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave mogu dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica do 22. ožujka 2021. godine. Obrazac za prijavu na natječaj u Prometnu jedinicu mladeži može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati te na web stanici općine. Uz prijavu (ispunjeni obrazac) potrebno je dostaviti potvrdu učenika/studenta o upisanoj školskoj/studentskoj godini, presliku osobne iskaznice i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti. Prijave koje nemaju potrebnu dokumentaciju neće se uzeti u razmatranje. S kandidatima prijavljenim na natječaj provest će se intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook