Prethodni članak
Sljedeći članak

'OPTANA22' SLAVI GJALSKOG: Velika akcija od 40% popusta na retro okvire u zabočkoj poslovnici

Zabok sljedeći tjedan slavi Ksavera Šandora Gjalskog, jednog od svojih najpoznatijih sinova, a Optana22 i Poliklinika Ana pokazuju svoju podršku lokalnoj zajednici, cijeneći nasljeđe i kulturu ovog kraja. Dani Gjalskog nisu samo prilika za prisjećanje na književnu baštinu, već i trenutak kada se umjetnost, tradicija i zdravlje povezuju.

Gjalski, rođen u Gredicama, pisac je čija su djela duboko ukorijenjena u život Hrvatskog zagorja, oživljavajući prizore sela i bogatu povijest ovog kraja. Danas, više od stoljeća kasnije, njegov duh živi kroz kulturne manifestacije.

Povodom ovogodišnjih Dana Gjalskog, Optana22 u Zaboku izlaže skulpture Petra Popijača, koje odražavaju zagorski identitet. Njegove skulpture, zajedno s radovima Zlatka Šarćevića, podsjećaju na ljepotu zagorske prirode.

 

Od 20. do 26. listopada, možete kupiti retro dioptrijske okvire uz 40% popusta i time si dati priliku da unesete dašak povijesti u svoj svakodnevni život.

Poliklinika Ana, u suradnji s Optana22, nastavlja pružati vrhunsku zdravstvenu skrb bez dugih lista čekanja, a besplatni oftalmološki pregledi kod stručnjaka dodatno naglašavaju njihovu brigu za zdravlje očiju.

Optana22 i Poliklinika Ana ističu važnost zajednice. Umjetnost, zdravlje i tradicija isprepliću se u njihovom radu, vođeni principom "Zagorci za Zagorce" te pružajući najbolju podršku umjetnicima i sugrađanima. Kao što bi rekao Gjalski, u tome je srž prave zajednice.

Optanu22 i Polikliniku Ana zapratite na njihovim društvenim mrežama:

Facebook: Optana22, Poliklinika Ana

Instagram: Optana 22

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook