Prethodni članak
Sljedeći članak

Otuženi za pokušaj ubojstva: Nisam kriv, tako mi Alaha

Te večeri uoči blagdana Tijelova s prijateljem sam se dovezao u Sveti Križ Začretje gdje je živjela moja nevjenčana supr


Te večeri uoči blagdana Tijelova s prijateljem sam se dovezao u Sveti Križ Začretje gdje je živjela moja nevjenčana supruga Mirjana sa dvoje djece. Nisam je našao no u povratku smo stali kod kafića »Memory«. Odjednom mi je na parkiralištu ispred kafića prišao nepoznati čovjek i rekao da on nema ništa s mojom ženom .

Odgurnuo sam ga i uto sam osjetio dva udarca, a kasnije sam vidio da sam krvav - ispričao je na zlatarskom Županijskom sudu Ivan Tomić (27) iz Zagreba. Njega je, prema optužnici, 53-godišnji Salih Smakiqi 25. svibnja prošle godine u Švaljkovcu dvaput ubo nožem i nanio mu teške i po život opasne ozljede. Smakiqija se tereti za pokušaj ubojstva u prekoračenju nužne obrane. Nakon Tomićeva iskaza, Smakiqi se vidno uzrujan podigao sa optuženičke klupe.

Tako mi Boga, tako mi Alaha, Džamije, mrtvog oca i majke i djeteta, gospodine sudac, on laže. Ništa nije bilo kako je rekao , ustvrdio je Smakiqi. Konobarica iz »Memoryja, Ivana Božiček, istakla je da je čula samo dva praska s parkirališta a Tomićeva nevjenčana supruga Ivana Tumpa posvjedočila je da je njezin suprug bio izrazito ljubomoran i nevjeran, pa ga je zbog toga i napustila nekoliko mjeseci prije kobnog događaja.

Izvor: Vjesnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook