Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvorena vrata suradnji

Na 58. Međunarodnom sajmu obrtništva od 16. do 22. ožujka u Münchenu pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore


Na 58. Međunarodnom sajmu obrtništva od 16. do 22. ožujka u Münchenu pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore nastupili su i obrtnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.


Na ovom najvećem i najznačajnijem europskom obrtničkom sajmu od tridesetak obrtnika iz Hrvatske predstavilo se i šest obrtnika OKKZŽ. To su MEDITEX, vlasnika Roberta Črnjevića iz Zaboka, METALOPRERAĐIVAČKA RADNJA HORVAT, vlasnika Silvia Horvata iz Zlatar Bistrice, ELEKTRON, vlasnika Ivana Sokača iz Stubičkih Toplica, KERA-TIMS, vlasnika Mladena Savića iz Bedekovčine, KRALJ, vlasnice Snježane Kralj iz Stubičkih Toplica i ATELIER „VARGA“, vlasnika Darka Varge iz Zlatara.

Na sajmu je među ostalim održan i konstruktivni sastanak kojem su prisutvovali županica Vlasta Hubicki, Dragutin Ranogajec predsjednik OKKZŽ, Ivica Cerovečki predsjednik HGK-Krapina, obrtnici i gospodarstvenici iz naše županije te Zvonko Plećaš generalni konzul RH u Münchenu, Marica Jukić konzul za gospodarstvo i izaslanik Obrtničke komore München Klaus Plaschka.

Generalni konzul Plećaš istaknuo je važnost dugogodišnje suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom te izrazio spremnost pri otvaranju vrata za gospodarsku suradnju obrtnika i gospodarstvenika KZŽ. Istaknuta je zahvalnost i važnost potpore gospodarskoj suradnji od strane Krapinsko-zagorske županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook