Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvorenje ribičke sezone ŠRD ''Šaran'' Marija Bistrica 30. travnja

Već ove nedjelje radna akcija


Tradicionalno otvorenje ribolovne sezone ŠRD ''Šaran'' Marija Bistrica održat će se u subotu 30. travnja na ''Cukorovom bajeru'' s početkom u 8,00 sati. Osim članova društva pozivaju se i dobrodošli su svi koji vole boravak u prirodi, da s ribićima provedu cjelodnevno druženje, uz bogatu ponudu jela i pića, uz neizostavni fiš paprikaš i glazbeni sastav.

Prije otvorenja, u nedjelju 24. travnja na bajeru "Pobednik" održat će se tradicionalno natjecanje "Leskov kup" s početkom u 09 sati. Natjecanje će biti podijeljeno u tri kategorije (kadeti. juniori, seniori). Uz članove društva pravo sudjelovanja na natjecanju imaju i svi ostali zainteresirani. Mole se natjecatelji da natjecanju pristupe jedan sat ranije zbog pripreme i izvlačenja pozicija.

Također, Upravni odbor ŠRD "Šaran" Marija Bistrica poziva sve članove društva da se u što većem broju odazovu na prvu ovogodišnju radnu akciju koja će se održati u nedjelju 10. travnja s početkom u 8 sati na ''Cukorovom bajeru''. Mole se članovi da sa sobom ponesu adekvatan alat (flakserica, motorna pila, lopata. sjekira i dr.).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook