Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove nedjelje 16. Radobojska uspinjača i Sportski susreti naselja 2024.


Ove nedjelje održava se 16. Radobojska uspinjača

Ove nedjelje, 6.10. 2024. godine, Općina Radoboj u sklopu obilježavanja Dana Općine organizira 16. po redu maraton utrku „Radobojska uspinjača“.  Start je u 11:00 sati, startnine nema, a prijave na utrku traju od 10:00 sati u centru općine Radoboj.

Radobojska uspinjača imat će svoj tradicionalni oblik – trasa je duljine 15.200 metara, označena na svim raskršćima s oko 480 m uspona i silaska-brdovito.

Osim utrke za odrasle organizira se i Dječja utrka, duljine 150 metara, a namijenjena je za djecu predškolske dobi te djecu od 1.-4. razreda.

Za sve sudionike osiguran je topli obrok i piće uz prigodne poklone, a za najbrže tu su medalje i nagrade. Pozivamo sve na već tradicionalnu utrku cestovnog trčanja u Radoboju – 16. Radobojsku uspinjaču!

Sportski susreti naselja 2024.

Povodom obilježavanja Dana općine Radoboj ove se nedjelje od 14:00 sati održavaju Sportski susreti naselja na igralištu kod Osnovne škole Side Košutić Radoboj.  Uz natjecanje u nogometu biti će i natjecanje u kuhanju kotlovine pa pozivamo mještane da se pridruže sportskim susretima!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook