Prethodni članak
Sljedeći članak

Pa nije još Martinje! Za vikend u Zagorju čak pet nesreća skrivili pijani vozači

U Pili je vozač bicikla uslijed neprilagođene brzine biciklom sletio van kolnika, pao i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede


Na prometnicama naše županije tijekom vikenda policija je zabilježila osam prometnih nesreća.

Šest s materijalnom štetom do kojih je došlo u Dubravi Zabočkoj i Druškovcu Humskom zbog neprilagođene brzine, u Đurmancu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Zaboku uslijed nepropisnog skretanja, u Lazu Bistričkom zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Družilovcu zbog nepropisnog pretjecanja.

U prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su i vozači pod utjecajem alkohola, u Dubravi Zabočkoj vozač s 0,88 promila, u Druškovcu Humskom vozač s 1,14 promila, u Lazu Bistričkom vozač s 1,29 promila te u Družilovcu vozač s 2,41 promila.  

Evidentirane su i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U Pili je vozač bicikla uslijed neprilagođene brzine biciklom sletio van kolnika, pao i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

U Druškovcu Humskom došlo je do prometne nesreće zbog oduzimanja prednosti prolaska, u toj nesreći jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 0,82 promila. 

Policija apelira na sve vozače da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu jer alkohol negativno utječe na vozačke sposobnosti, čime se uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo računalne prijevare.

Od prekršaja policija izdvaja jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook