Prethodni članak
Sljedeći članak

Podjela certifikata za poljoprivrednike

Zagorska razvojna agencija prošli tjedan krenula je s edukacijom poljoprivrednika s područja Krapinsko zagorske županije


Zagorska razvojna agencija prošli tjedan krenula je s edukacijom poljoprivrednika s područja Krapinsko zagorske županije kako bi se povećala konkurentnost ruralnog sektora kao i upoznavanje s mogućnostima dodatnog financiranja projektnih ideja.


Radionice su se održale 15. i 16. veljače 2008. godine u Zlataru, te danas u Krapini. Sutra se od 9 do 14 sati u dvorani DVD-a u Radoboju odražavaju radionice na temu Higijena proizvodnje mlijeka i kontrola ispravnosti muznih uređaja, Travnjački voćnjaci kao element biološke raznolikosti i estetske vrijednosti krajobraza, te Zaštita povrća od štetnika u stakleničkoj proizvodnji.

Zadnje predavanje za poljoprivrednike se održava 25. siječnja (ponedjeljak) 2008. godine u Pučkom otvorenom učilištu u Krapini – Mala dvorana s početkom u 9.00 sati.

Tema tog predavanja je ulazak u sustav PDV-a, a poslije te radionice u 13 sati na istom mjestu će biti dodijeljeni certifikati za odslušane radionice u sklopu edukacije poljoprivrednika.

To je jedna od aktivnosti u sklopu projekta «Jačanje razvojnog potencijala ljudskih resursa u zajedničkom pograničnom području» pod akronimom «Razvoj za razvoj» kojeg je Zagorska razvojna agencija prijavila s Razvojnom agencijom Kozjansko na program INTERREG III A, susjedski program Slovenija – Mađarska – Hrvatska.

Glavni cilj tog projekta jest podići razinu osposobljenosti poduzeća i poduzetnika te obrta i obrtnika kao i njihovog potpornog okruženja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook