Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila broj evidentiranih nesreće u Zagorju za vikend! Jedna je osoba teško ozlijeđena


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zabilježeno je pet prometnih nesreća, objavila je danas zagorska policija. 

Dvije s materijalnom štetom do kojih je došlo u Zlatar Bistrici zbog nepropisnog skretanja te u Zaboku zbog nepropisne radnje vozilom.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Donjoj Konjščini zbog nepropisnog kretanja vozilom kolnikom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Đurmancu na A2 dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

U Gornjoj Batini u prometnoj nesreći do koje je došlo uslijed neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U subotu, 31. kolovoza 2024. godine, oko 18 sati, u Gornjoj Batini došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.
 
Do prometne nesreće došlo je uslijed neprilagođene brzine kada je dijete upravljajući biciklom u zavoju izgubilo nadzor nad biciklom i potom palo na kolnik.  
 
Vozilom Hitne medicinske pomoći dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, te je utvrđeno kako je zadobilo teške tjelesne ozljede.

Tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo prijevare.   

Od počinjenih prekršaja kroz vikend policija izdvaja dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Od ostalih događaja policija izdvaja dvije dragovoljne predaje, jednu predaju streljiva te jednu predaju eksplozivnog sredstava u sklopu akcije „Manje oružja manje tragedija“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook