Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJSKI VIKEND: Padovi s bicikla i s motora s ozlijeđenom osobama


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zagorska je policija evidentirala sedam prometnih nesreća.

Pet nesreća bilo je s materijalnom štetom a do njih je došlo u Oroslavju i Donjoj Stubici zbog nepropisne vožnje u natrag, u Matencima zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Mihovljanu zbog nepropisnog mimoilaženja, vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. U nesreći do koje je došlo u Špičkovini, vozač je upravljao vozilom s 1,95 promila alkohola u organizmu, a do nesreće je došlo zbog ne kretanje vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika. 

U Humu Bistričkom u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog kretanja biciklom preblizu desnom rubu kolnika jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja mopedom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika u Risvici, vozač koji je pao s mopeda zadobio je teške tjelesne ozljede. 

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirana su dva kaznena djela prijevare, dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Od počinjenih prekršaja za izdvojit je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o trošarinama i jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici. - objavila je PU krapinsko - zagorska 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook