Prethodni članak
Sljedeći članak

POTPUNI KAOS: U jednom od rijetkih centara koji danas radi horda ljudi, auti stoje u koloni, trgovine su prepune


Kolaps jutros već od 10 sati unatoč lošem vremenu. To je situacija koja se odvija oko zagrebačkog Avenue Malla gdje je više od 100 automobila stvorilo kolonu. Jedan je to od rijetkih ako ne i jedini shopping centar koji je danas odlučio otvoriti vrata. Velik broj ljudi stiže i pješke iz okolnih kvartova, piše Večernji list.

Gužve su i unutar centra, nema slobodnog mjesta u kafiću, trgovine su pune, a najgore je u Konzumu koji je otvoren do 21 sat. Veliki redovi stvaraju se i ispred pekarnice Dubravica gdje odjednom čeka i po 40-ak ljudi.
Razlog tako velikih gužvi možebitno leži u činjenici da zbog jučerašnjeg blagdana Sveta tri kralja gotovo ništa nije radilo, a zbog relativno "svježeg" Zakona o trgovini, većina trgovina, pekarnica i shopping centara svoja vrata zatvara i danas.

Ovaj zagrebački shopping centar jedan je od rijetkih koji su danas odlučili raditi po uredovnom radnom vremenu za nedjelju, odnosno, od 9 do 21 sat. Jedini koji još radi je Supernova Buzin, također od 9 do 21 sat.



Još članaka iz "Vijesti"

Facebook