Prethodni članak
Sljedeći članak

Povlastica putnicima na Zagrebački velesajam

Od 15. do 19. rujna u Zagrebu na prostoru Zagrebačkog velesajma održavat će se Jesenski međunarodni zagrebački velesajam


Od 15. do 19. rujna u Zagrebu na prostoru Zagrebačkog velesajma održavat će se Jesenski međunarodni zagrebački velesajam. Svim putnicima posjetiteljima toga sajma HŽ-Putnički prijevoz d.o.o. odobrava komercijalnu povlasticu u visini od 40 posto od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih putničkih, brzih i IC-vlakova.

Povlasticom je moguće koristiti se od 14. rujna u 0.01 sat do 20. rujna u 24.00 sata, i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Zagreb Glavnog Kolodvora i natrag. Povratne karte po povlaštenoj cijeni na blagajni ili u vlaku ispostavljat će se putnicima koji izjave da putuju na navedenu sajamsku priredbu. Nakon dolaska na Zagrebački velesajam putnik poleđinu karte treba dati potvrditi žigom na informacijskom mjestu Zagrebačkoga velesajma.

Na povratnom putovanju vlakopratno osoblje provjeravat će prijevozne karte i, ako putnik ne bude imao kartu potvrđenu na poleđini, ili ako bude putovao izvan navedenog razdoblja, doplatit će razliku između povlastice 20 posto od redovite prijevozne cijene za oba smjera putovanja i snižene prijevozne cijene plaćene po povlastici od 40 posto. Popustom u navedene dane mogu se koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do Zagreb Glavnog Kolodvora i natrag.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook