Prethodni članak
Sljedeći članak

Požar osobnog automobila - vozilo je u potpunosti izgorjelo

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježene su četiri prometne nesreće


Tijekom proteklog vikenda evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe, objavila je PU KZ.

Na prometnicama naše županije zabilježene su četiri prometne nesreće.

Tri su bile s materijalnom štetom i dogodile su se u Svetom Križu Začretju zbog nepropisne vožnje u natrag, zatim Mokricama uslijed oduzimanja prednosti prolaska i u Zlataru uslijed neprilagođene brzine, s time da je vozaču u Zlataru očitano 1,37 promila alkohola u organizmu.

U Velikom Komoru do prometne nesreće došlo je uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, a alkoholizirani vozač koji je osobnim automobilom sletio van kolnika upravljao je vozilom s 2,56 promila alkohola u organizmu te tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od požara i dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga.

Od ostalih događaja možemo izdvojiti dva požara na otvorenom, jedan bez štete, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja na neobrađenoj poljoprivrednoj površini u Orehovcu Radobojskom te požar na otvorenom u Donjoj Pačetini gdje je prilikom požara suhe trave i niskog raslinja nagorio drveni stup nosač električnih vodova. U Štuparju je uslijed kvara na dovodu goriva došlo do požara osobnog automobila kojim je upravljao alkoholizirani vozač s 1,66 promila alkohola u organizmu, a tom prilikom vozilo je u potpunosti izgorjelo, dok vozač nije zadobio ozlijede.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook