Prethodni članak
Sljedeći članak

Poziv na testiranje za popisivače stanovništva

Sve zainteresirane osobe, koje žele sudjelovati kao popisivači ili kontrolori u predstojećem provođenju popisa stanovniš


Sve zainteresirane osobe, koje žele sudjelovati kao popisivači ili kontrolori u predstojećem provođenju popisa stanovništva ove subote mogu pristupiti ispunjavanju Upitnika.

U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina upitnik će ispunjavati kandidati s područja Krapine, Jesenja, Đurmanca, Petrovskog i Radoboja. U OŠ Antuna Mihanovića u Klanjcu bit će testiranje za kandidate iz Kumrovca, Tuhlja, Zagorskih Sela, Klanjca i Kraljevca na Sutli.

U OŠ Janka Leskovara u Pregradi testiranje je predviđeno za kandidate sa područja Desinića, Huma na Sutli i Pregrade. U prostorijama OŠ Oroslavje upitnik će ispunjavati kandidati iz Donje Stubice, Marije Bistrice, Gornje Stubice, Oroslavja i Stubičkih Toplica.

U upravnoj zgradi Regeneracije u Zaboku, kandidati iz Zaboka, Svetog Križa Začretja, Velikog Trgovišća, Krapinskih Toplica i Bedekovčine.

U prostorijama OŠ u Zlataru upitnik će ispunjavati kandidati iz Budinščine, Hraščine, Konjščine, Lobora, Mača, Zlatara, Mihovljana, Novog Golubovca i Zlatar Bistrice.

Kriteriji za prijavu i izbor popisivača su punoljetnost, najmanje završena srednja škola, nezaposlenost, koja se dokazuje preslikom evidencijskog lista HZZZ-a (prednost imaju nezaposlene osobe 12 mjeseci ili duže, kao i nezaposleni hrvatski branitelji), status studenta (preslika studentskog indeksa ili X-ica), status umirovljenika (preslika odreska od mirovine).

Kriterij za prijavu i izbor kontrolora su punoljetnost, najmanje završena srednja škola, iskustvo u popisima stanovništva (kao kontrolor ili kao popisivač).

Zainteresirani kandidati dužni su na testiranje donijeti osobnu iskaznicu i kemijsku olovku (crnu ili plavu, keramičku ne!).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook